06 -46086771 | info@sammycreatief.nl | contact

Speciaal voor ....


Bloemschikken voor moeders met kinderen met ASS

en voor vrouwen met (borst)kanker

Bloemschikken voor moeders met kinderen met ASS

Uit ervaring weet ik dat ouders met kinderen met ASS behoefte hebben om samen te praten over hun kinderen en alles wat er bij hoort, zoals bijvoorbeeld school, begeleiding of gewoon even lekker van je af praten. Herkenning van andere ouders is zeer belangrijk. Nu hebben we al een aantal keer een workshop bloemschikken georgansieerd voor moeders met kinderen met ASS. Een groot succes en enthousiaste deelnemers. Daarom zijn er weer workshops gepland in de komende tijd. De bloemstukken zijn “kletsproof”, zodat je lekker kunt praten en tegelijk ontspannen bezig kuntn zijn. Bovendien neem je ook nog een mooi bloemstuk mee naar huis!

Wanneer: Kijk voor alle workshops op de agenda

Bloemschikken voor vrouwen met (borst)kanker

Bloemschikken en (borst)kanker een rare combinatie? Al een tijdje loop ik met gedachten om deze workshop te organiseren. Ik geef ook workshops aan moeders met kinderen met ASS.  Dit gaat zo leuk. Er wordt gelachen, gemopperd, ervaringen en tips uitgewisseld. En dat alles onder het genot van koffie/thee wat lekkers en na afloop een drankje. Nu dus de knoop doorgehakt en door met eigen ervaring met borstkanker ook een workshop bloemschikken voor vrouwen met (borst)kanker gepland. De bloemstukken die we maken zijn “kletsproof”, zodat we lekker kunnen praten en tegelijkertijd ontspannen bezig kunnen zijn. Bovendien neem je ook nog een mooi zelfgemaakt bloemstuk mee naar huis.

Wanneer: Kijk voor alle workshops op de agenda

Over deze workshops

Kosten: De kosten voor deze workshops bedragen € 30,- per persoon per workshop. De kosten zijn inclusief alle materialen en natuurlijk koffie of thee met wat lekkers.

Waar: Alle workshops worden gehouden op De Creatieve Schuur in Saasveld.

Belangstelling: Laat het me weten!!! Dit kan door mij te mailen info@sammycreatief.nl, bellen/app-en 06-46086771 of het contactformulier in te vullen.